CODE OF CONDUCT

kode24-dagen skal være Norges triveligste utviklerkonferanse, for absolutt alle som er tilstede, uansett hvem de er. Og skal vi få det trivelig, må vi oppføre oss trivelig:

  • kode24-dagen skal være helt fri for trakasering, mobbing eller annen uønska oppførsel, fra og mot alle som er tilstede.
  • Dette inkluderer, men er selvfølgelig ikke begrensa til, all uønska seksuell oppmerksomhet, og all trakasering basert på hvordan folk ser ut eller identifiserer seg. Både gjennom oppførsel, bildebruk og språk på selve konferansen, og all oppførsel på nett i forbindelse med konferansen før, under og etterpå.
  • Vi forventer moden og respektfull oppførsel fra absolutt alle som befinner seg i og rundt kode24-dagen, både sponsorer og deltakere, både på dagtid og kveldstid, både med og uten alkohol involvert, både i det virkelige liv og det digitale.

quiz-vinnere på kode24-dagen

kode24-dagen krever at alle som får beskjed om å stoppe med hva enn de får beskjed om å stoppe med, gjør det. Om ikke, forbeholder vi oss retten til å vise vedkommende ut umiddelbart. Og det er ikke opp til deg om det du driver med er over grensa eller ikke.

Skulle du selv oppleve noe uønska, eller være vitne til noe du tror andre opplever som uønska, oppfordres du til å ta kontakt med oss så fort som mulig. Dette kan du gjøre ved å enten:

  • Huke tak i crewet på selve konferansen, som vil identifiseres med blant annet egne T-skjorter, eller de som arbeider i lokalene til kode24-dagen.
  • Ringe eller sende melding til prosjektleder Iris Hemgren, på 469 68 715.
  • Sende en epost til event@kode24.no.